Ceovit

+38 044 451 56 27 +38 045 944 99 99 info@zeolit.com.ua

Нова роль позакореневого підживлення

Про загрозу посівам озимини нині не говорить хіба що лінивий. Ще сніг не зійшов, а вже давно на найвищих рівнях озвучені цифри майбутніх пересівів. Якою буде реальна ситуація дізнаємось зовсім скоро, як тільки вийдемо в поле. Від того, наскільки виважено аграрій зробить висновки і якими будуть його кроки по супроводу посівів, в значній мірі залежатиме їх подальша доля. Продовжуємо цикл бесід із Валентином Щоткіним, генеральним директором фірми «Цеоліт».

СКАЧАТЬ ПОЛНУЮ ЖУРНАЛЬНУЮ ВЕРСИЮ СТАТЬИ


Вернуться назад

Читайте также

  • ЦЕОВІТ АнтиСтрес — запобігати а не лікувати наслідки

    ЦЕОВІТ АнтиСтрес — унікальна формула оптимально збалансованого комплексу хелатованих елементів живлення, взаємодоповнених стимуляторів росту, фітогормонів, органічних та амінокислот з мікробними полісахаридами, яка забезпечує найкращий гормональний баланс
  • РКД ЦЕОВІТ - максимально ефективна і швидка допомога весняним посівам

    2016. №3-Березень. І хоча як співається у відомій пісні: «У природи немає поганої погоди», для аграрія щороку кліматичних сюрпризів хоч греблю гати. А цьогорічна весна взагалі обіцяє бути складною...
  • Були першими—залишаємося найкращими

    В умовах тотального зростання цін на агрозасоби, Цеоліт пропонує ефективно економити: зменшивши затрати, не знизити врожайність, а навпаки – підвищити її
  • Управління Живленням Ріпака

    Осінь формує можливий урожай ріпаку. Від кількості листків і розміру кореневої шийки пропорційно залежить максимально можливий урожай ріпаку влітку.
  • Мульча із соломи – вдалий старт для врожаю ріпаку

    Якщо ви плануєте виростити гарний урожай ріпаку на полі, куди вже спрямували свої комбайни, тоді ці поради саме для вас.
  • РІПАКИ Кличківської статури

    Вплив комплексу мікродобрив Цеовіт в екстремальних умовах
  • Кукурудза — Цариця полів

    Особливості отримання високих врожаїв кукурудзи на зерно в екстремальних умовах при використанні рідких комплексних добрив фірми «Цеоліт»
  • Три важливих підживлення

    Весняні уроки останніх років свідчать про різкі перепади погодних умов, при яких незбалансоване азотне живлення не тільки малоефективне, але навіть шкідливе.
  • Цеовіт Екосолома – сучасний комплекс хелатів мікроелементів

    Внаслідок незбалансованого застосування мінеральних добрив, відсутності добрив органічних та спалювання соломи на полях відбулися істотні змін у структурі ґрунтового покриву.
  • Екстремальні умови підтвердили: «Цеовіт» реально ефективний!

    Ще на початку року компанія «Цеоліт» звертала увагу аграріїв на те, що аномальні погодні умови загрожують майбутньому збіжжю; давала низку рекомендацій щодо підтримки кволих рослин та правильного формування найбільш важливих елементів урожаю.
  • ЦЕОВІТ: три в одному

    За законом комплексної дії два, три і більше факторів хімізації разом діють набагато ефективніше, ніж кожен окремо
  • Весняні проблеми зернових культур

    Аномальна осіння посуха поставила під загрозу урожай озимих 2012 року. Лунають навіть прогнози, що збіжжя може бути рекордно низьким, озимі культури увійшли в зиму в дуже слабкому стані. Щоправда, довга тепла осінь дещо виправила ситуацію .....