Ceovit

+38 044 451 56 27 +38 045 944 99 99 info@zeolit.com.ua

2016. Осінні польові роботи. Технолоігії живлення та протравки насіння.

П Р О П О З И Ц І Я   В І Д   В И Р О Б Н И К А

ОСІНЬ-2016

 Обробка насіння комплексом мікроелементів, стимуляторів росту, органічних кислот, мікробних біополімерів, що знаходяться у складі  Цеовіт Зерно Плюс, одночасно з протруюванням, самий ефективний агротехнологічний захід який впливає на всі фенофази розвитку та формування кращого на 10-30% врожаю при фактично мінімальних затратах на впровадження.

 Висока ефективність використання досягається завдяки:

— Зростанню водо поглинання насіння через 4 години збільшується на 30%

— Зростання енергії проростання становить до 97%

— Інтенсивність дихання підвищується в 3,3 рази

— Зростання зимового виживання збільшується до 95%

— Зростання вмісту цукру становить від 19 до 25%

— Підвищення посухостійкості на 20-25%

— Забезпечується прискорення процесів стартового вкорінення, розвитку основної кореневої системи, а також поліпшується приживлюваність черешків і пагонів.

— Сприяє закладці великої кількості квіткових бруньок.

— Посилення кріопротекторних властивостей підвищують засуху і морозостійкість рослин.

— Посилюються дії сильного антидепресанту, що підвищує адаптивні здібності рослин.

— Формуються природний імунітет, що сприяє посиленню дії засобів захисту.

Зважаючи на високі фунгіцидні властивості складників комплексу серії ЦЕОВІТ  рекомендовано зменшувати кількість фунгіциду при протруєнні до мінімально рекомендованих норм. І як підсумок забезпечується ефективне використання потенціалу врожайності обраного сорту або гібрида з найкращими якісними показниками

Етап 1. Протруєння насіння:

 Вартість обробки 1 тонни Зернових культур  Цеовіт Зерно Плюс - 2 л/т + Цеовіт Завязь - 1 л/т + протруювач (кількість робочого розчину - 10-12 л/т) - що складає  154,50 грн/тн (38,62 грн/га). Вартість обробки 1 тонни Ріпаку  Цеовіт Зерно Плюс - 3 л/т + Цеовіт Завязь - 1 л/т + протруювач, що складає  215,00 грн/т (1,48 грн/га).

Етап 2. Управляючі обробки по вегетації ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ:

Озимі зернові у фазі початок кущення - Цеовіт Старт - 4 л/га + Цеовіт мікро Зернові - 1 л/га + Цеовіт моно Мідь – 0,5 л/га дозволяє спрямувати енергію рослини на розвиток міцної кореневої системи, забезпечує максимальне кущіння та закладку генеративних органів, накопичення цукру та підвищує морозостійкість рослин. Вартість обробки 377,25 грн/га.

Етап 3. Управляючі обробки по вегетації ОЗИМОГО РІПАКУ:

 Обробка 1: Виконати в 2-3 декаді вересня в залежності від кількості наявних листів на рослинах (від 4 до 8)  пропорційно внести Цеовіт Старт  4-8 л/га + Цеовіт мікро Ріпак 1 л/га, що дозволяє спрямувати енергію рослини на розвиток павутинної кореневої системи, формування до входження в зиму приземистої розетки з 10-12 листочків та кореневої шийки діаметром 10-12 мм, вирівняти відсталі посіви, та сприяє накопиченню цукру та вітамінів, підвищує морозостійкість. (Повністю замінює необхідність використання регуляторів росту типу фолікур  колосаль та ін.). Вартість обробки від 346,00 грн/га;

Обробка 2: Через 14-20 дів виконати позакореневе живлення у складі: Цеовіт Полісульфід Натрію  1,5 л/га (33% сірки) + Цеовіт Бор з Молібденом - 1-2 л/га.  Для покращення розвитку генеративних органів та компенсації потреб в цих елементах у даний період. Сірка – крім елемента живлення призначена для підвищення стійкості та запобіганню хвороб, таких як, сірої гнилі, альтернаріозу, фомозу та інших хвороб. Вартість обробки складає 162,00 грн/га.

 Пропонуємо Вам вивчити нашу пропозицію, зважити на економічну доцільність і розпочати співпрацю для досягнення кращих результатів у вирощуванні продукції рослинництва.


Вернуться назад