Ceovit

+38 044 451 56 27 +38 045 944 99 99 info@zeolit.com.ua

2014. Пропозиція від виробника щодо осінніх польових робіт з живлення.

СКАЧАТЬ ФАЙЛ-ПРИЛОЖЕНИЕ ДЛЯ ПЕЧАТИ

 

П Р О П О З И Ц І Я  В І Д   В И Р О Б Н И К А

Обробка насіння комплексом мікроелементів, стимуляторів росту, органічних кислот, мікробних біополімерів, що знаходяться у складі  Цеовіт Зерно Плюс, одночасно з протруюванням, самий ефективний агротехнологічний захід який впливає на всі фенофази розвитку та формування кращого, на 10-30%, врожаю при фактично мінімальних затратах на впровадження.

 Висока ефективність використання досягається завдяки:

—Зростання водопоглинання насіння через 4 години збільшується на 30%

—Зростання енергії проростання становить до 97%

—Інтенсивність дихання підвищується в 3,3 рази

—Зростання зимового виживання збільшується до 95%

—Зростання вмісту цукру становить від 19 до 25%

—Підвищення посухостійкості на 20-25%

—Забезпечується прискорення процесів стартового вкорінення, розвитку основної кореневої системи, а також поліпшується приживлюваність черешків і пагонів.

—Сприяє закладці великої кількості квіткових бруньок.

—Посилення кріопротекторних властивостей підвищує засуху і морозостійкість рослин.

—Посилюються дії сильного антидепресанту, що підвищує адаптивні здібності рослин.

—Формується природний імунітет, що сприяє посиленню дії засобів захисту.

 —Зважаючи на високі фунгіцидні властивості складників комплексу серії ЦЕОВІТ  рекомендовано зменшувати кількість фунгіциду при протруєнні до мінімально рекомендованих норм.

І як підсумок забезпечується ефективне використання потенціалу врожайності обраного сорту або гібрида з найкращими якісними показниками.

 Етап 1. Основне внесення:

Внесення рідких добрив та Цеовіт Екосолома – 5 л/га з розрахунку 1 л на тонну органічних рештків.

При засміченні полів, на яких планується посів озимого ріпаку, бур'янами та при масових сходах падалиці зернових (особливо озимих зернових - пшениці , ячменю, жита) - рекомендується внесення гербіцидів гліфосатної групи наприклад Клінік в.р. 3-5 л/га або Клінік Макс 3-5 л/га + карбамід 10-20 кг/га, або сульфат амонію 20-25 кг/га. Норма витрат робочої рідини понад 200 л/га.

 Етап 2. Протруєння насіння:

Обробка 1 тонни Зернових культур  Цеовіт Зерно Плюс - 1 л/т + Цеовіт Зав’язь - 1 л/т + протруювач (кількість робочого розчину - 10-12 л/т).

Протруювання зернових культур провести  для оптимальних термінів посіву Кінто Дуо (80% к.е.) 2 л/т + Цеовіт Зерно 2 л/т + Цеовіт Зав'язь 1л/т + інсектицид Круїзер 600 2 - 5 л/т.

Для пізніх термінів посіву та гірших попередників Кінто Дуо (80% к.е.) - 2,5 л/т (без інсектициду).

Обробка 1 тонни Ріпаку  Цеовіт Зерно Плюс - 3 л/т + Цеовіт Зав’язь - 2 л/т + протруювач.  

При протруюванні насіння ріпаку в господарствах використовують Вітавакс або Клінто Дуо 3-4 л/т + інсектицид Круїзер 4-5 л/т + Цеовіт Зерно Плюс 3 л/т + Цеовіт Зав'язь 3 л/т.

Обробка сидератів Цеовіт Зерно Плюс - 2 л/т + Цеовіт Зав’язь - 2 л/т 

Етап 3. Управляючі обробки по вегетації ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ:

Озимі зернові у фазі 3 листків, початок кущення - Цеовіт мікро Зернові  – 1,5л/га +

Цеовіт Старт – 4-5 л/га дозволяє спрямувати енергію рослини на розвиток міцної кореневої системи, забезпечує максимальне кущіння та закладку генеративних органів, накопичення цукру та підвищує морозостійкість рослин.

При оприскуванні посівів у фазі 3-5 листочків у зернових  використовувати інсектицид класу циперметринів (наприклад Альфагар 100 к.е 0,08 - 0,125 л/га) проти злакових мух.

 Етап 4. Управляючі обробки по вегетації ОЗИМОГО РІПАКУ:

Обробка 1: Виконати в 2-3 декаді вересня в залежності від кількості наявних листків на рослинах (від 4 до 8)  пропорційно внести Цеовіт мікро Ріпак 1 л/га + Цеовіт Старт  4-8 л/га, що дозволяє спрямувати енергію рослини на розвиток павутинної кореневої системи, формування до входження в зиму приземистої розетки з 10-12 листочків та кореневої шийки діаметром 10-12 мм, вирівняти відсталі посіви, та сприяє накопиченню цукру та вітамінів, підвищує морозостійкість. (Повністю замінює необхідність використання регуляторів росту типу Фолікул, Колосаль та ін.).

Обробка 2: Через 14-20 днів виконати позакореневе живлення у складі: Цеовіт Полісульфід Натрію  1,5 л/га (33% сірки) + Цеовіт Бор з Молібденом — 1-2 л/га.  Для покращення розвитку генеративних органів та компенсації потреб в цих елементах у даний період. Сірка – крім елемента живлення призначена для підвищення стійкості та запобіганню хвороб, таких як сірої гнилі, альтернаріозу, фомозу та інших хвороб.  

 Етап 5. Позакореневе живлення сидерату: Цеовіт мікро Універсал 1,5 л/га + Цеовіт Старт 4-5  л/га

       Пропоную Вам вивчити нашу пропозицію, зважити на економічну доцільність і розпочати співпрацю для досягнення кращих результатів у вирощуванні продукції рослинництва.

Генеральний Директор ТОВ «Фірма «Цеоліт»                                          Щоткін В.В.


Вернуться назад